Leeftijdgrens

Bij D.N.A.&inknk hanteren wij een leeftijdsgrens.

Voor tattoos: Onder de 16 wordt er niet getatoeëerd. Ben je nog geen 18? Dan tatoeëren wij alleen met toestemming en in bijzijn van een ouder of voogd. Onder de 18 worden er geen tattoos gezet op intieme plekken en of zichtbare plekken als handen, vingers, gezicht etc.

Voor piercings: Onder de 12 jaar is het alleen mogelijk om een piercing in de oorlellen te zetten en onder de 16 jaar piercen wij alleen met toestemming van je ouders of voogd (mits deze aanwezig is bij de afspraak). Intiempiercings worden uitsluitend vanaf 18+ gezet en alleen op afspraak. 

Regels

  • Klanten onder invloed van alcohol en of drugs worden niet geholpen en zijn een aanbetaling kwijt.
  •  Wij behouden ons aan het recht iemand te allen tijde te weigeren of uit de shop te verwijderen.
  • Voor een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd van minimaal €50,-
  • Na 4 tot 6 weken kan je terugkomen voor de controle en wordt er zo nodig een afspraak gemaakt om de tattoo kosteloos bij te werken.
  • Indien de tattoo/piercing niet goed wordt verzorgd, is het bijwerken of advies voor eigen kosten.
  • Wij werken volgens de geldige richtlijnen van de GGD.
  • Voor iedere klant worden nieuwe gesteriliseerde naalden, trips, sieraden, instrumenten etc. gebruikt. Deze materialen worden dan ook pas klaargezet als de klant aanwezig is in de shop.

Kinderen

Wij vinden kinderen erg leuk, echter kan het tijdens het tatoeëren/piercen voor afleiding zorgen, om deze reden vragen wij kinderen niet mee te nemen.

Annuleren/verzetten van de afspraak

Ben je onverhoopt verhinderd of wil je de afspraak verplaatsen? Doe dit dan minimaal 48 uur van tevoren (dit geldt ook bij bijwerken of afspraak). Bij  het niet tijdig annuleren van je afspraak vervalt je aanbetaling, dit in verband met het voorwerk dat gedaan is. In andere gevallen ontvang je de aanbetaling retour middels een cadeaubon. Het verplaatsen van een afspraak kan maximaal 2 keer, hierna vervalt de aanbetaling alsnog.